Mit kell tudnod rólunk?

 

A Silicon Dreams Kft. már 27 éve nyújt informatikai szolgáltatásokat. Foglalkozunk szoftverfejlesztéssel, RFID alapú technológiák K+F tevékenységével, számítógép karbantartással és haditechnikai tartalomszolgáltatással is. Hozzánk tartoznak a JETfly és a Háború Művészete internetes magazinok, melyek több mint 24 éve nagy népszerűségnek örvendenek a repülés és haditechnika szerelmesei körében.

 

Silicon Dreams Kft.

 

Cégünk fő terméke a saját fejlesztésű D4S vállalatirányítási rendszer, mely hiánypótló megoldásainak köszönhetően bármilyen vállalkozás számára tökéletes választás lehet ügyvitelének egyszerűsítése érdekében, akár üzleti felhőszolgálatásban, akár lokális (on-premise) termékben gondolkodik. Szoftverünkön nagy szakmai múlttal rendelkező, tapasztalt fejlesztők dolgoznak, hogy minél jobban megfeleljen ügyfeleink igényeinek. A rendszereink egyik nagy előnye, hogy egyszerűen személyre szabható, így bármelyik cég könnyedén a saját profiljának megfelelően alakíthatja plusz fejlesztések nélkül, illetve felhőalapú működésének köszönhetően bárhonnan bármikor elérhető.

 

Kérünk tekintsd meg erről szóló rövid bemutató videónkat:

 

 

 

Cégünk RFID alapú technológiák K+F tevékenységével is foglalkozik, ahol a célunk az RFID technológia meghonosítása a modern raktározás, szállítás területén. K+F tevékenységünk tárgya RFID önjáró leltárrobot kifejlesztése, mely forradalmasíthatja a leltározást, vagy akár a száálítmányozásban a csomagok nyomkövetését.

D4S ERP szoftverünket pályázatokon belül – beleértve a GINOP PLUSZ pályázatokat - is lehetséges beszerezni, melyben szívesen segítünk, itt kulcsrakész megoldást kínálva (pályázatíró + termék + IFKA tanácsadás= nyertes pályázat). Az aktuális pályázatokat - melyekhez teljeskörű ügyintézést biztosítunk - folyamatosan figyeljük és tájékoztatjuk róluk az érdeklődőket. Miért érdemes velünk indulni a digitalizációt elősegítő pályázatokon?

- 27 éves múlttal rendelkezünk, több sikeres pályázati cikluson vagyunk túl, tudjuk a siker kulcsát

- IFKA minősítésünknek köszönhetően tanácsadási szolgáltatást is biztosítunk

- a Modern Vállalkozások Program minősített beszállítói vagyunk a kezdetektől

- sikeres pályázat esetén a pályázatírás költségeit részben átvállaljuk

- e-Learning rendszer biztosítása az  ERP bevezetéséhez

 

Ismerd meg Te is rendszerünket weboldalunkon vagy a YouTube csatornánkon található videók segítségével, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal!

 

Silicon Dreams Kft.

 
További kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba
Telefon: +36-70/334-9787
vagy
e-mail: info@sziliciumalmok.hu
Elérhetőségeink

Központi iroda


Silicon Dreams Kft.
6000 Kecskemét, Losonczy utca 5.
Telefon: +36-70/334-9787
E-mail: info@sziliciumalmok.hu

Küldjön üzenetet

Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020