Az ERP rendszerek szerepe és jelentősége a modern üzleti világban

A vállalatoknak hatékonyan kell kezelniük erőforrásaikat, optimalizálniuk működésüket és megfelelniük a növekvő piaci igényeknek ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani az üzleti környezet gyors változásásaival. Ezt mi, a Silicon Dreams Kft-nél is tudjuk, emiatt tartottuk fontosnak egy vállalatirányítási rendszer, a D4S fejlesztését.

A D4S széles körű megoldásokat kínál a vállalati működés hatékonyabbá tételére, a mindennapi munka egyszerűsítésére és az átláthatóbb üzleti folyamatok eléréséhez. Más ERP rendszerekkel szemben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szoftver azonnal cégre szabható legyen akár nagyobb fejlesztések nélkül is, így ügyfeleinknek nem kell hosszú hónapokat várni annak érdekében, hogy el tudják kezdeni használni.

Miért van szüksége a Te cégednek is a D4S ERP rendszerre?

Minden egy helyen: Vállalkozásod egész ügyvitelét egy rendszerből kezelheted, nem kell több szoftvert is megvenned és az egymástól független működésüket megpróbálni összehangolni. A D4S ERP segít, hogy minden területet átláthass, kimutatásokat készít, így egyszerűbb lesz nagyobb horderejű üzleti döntéseket meghozni.

ERP rendszer a digitális fejlődésért

Felhőalapú működés: Ez azt jelenti, hogy a vállalatirányítási rendszert nem telepítik egy konkrét eszközre, ahonnan utána elérhető lesz, hanem internet segítségével bárhonnan és bármikor meg tudod nyitni Te is, illetve kollégáid is. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben működjön a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő home office is, hiszen a munkavállalók nincsenek helyhez kötve, bárhonnan tudnak dolgozni.

Folyamatos segítség: Egy új ERP használatának elkezdése sosem könnyű, de igyekszünk mindenben a segítségedre lenni. E-learning felületünkön számtalan oktatóvideót találhatsz, melyek megmutatják a rendszer működését, ezáltal egyszerűbb megtanulnod. Amennyiben szükséges, oktatási alkalmakat is tudunk tartani, illetve a kijelölt kapcsolattartódat bármikor keresheted, ha kérdésed van a vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatosan.

Fontos tudni a D4S ERP rendszerrel kapcsolatban, hogy pályázat keretein belül is be tudod szerezni! A korábbi GINOP-3.2.2 és GINOP Plusz-1.2.1 pályázatok során rengeteg cégnek tudtunk már segíteni, így valós tapasztalattal rendelkezünk a témában. Hamarosan újra várhatóak GINOP Plusz és DIMOP Plusz pályázatok, így azt javasoljuk ne késlekedj, keress minket minél előbb és pályázz D4S vállalatirányítási rendszerünkre!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa ddddddSilicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020