Gépi hímzés - egyedi céges pólók

Minden vállalkozás életében fontos a megjelenés, az első benyomás. Ha Te is elgondolkoztál már azon, mivel tudnád eredményesen növelni céged hírnevét, megtaláltad a megoldást! Gépi hímzéssel készített cégnévvel és logóval ellátott munkaruházat a Kollégáknak, reklámajándék a Partnereknek– szerintünk ez a siker kulcsa.

Sapka, póló, kabát, overál, mellény, táska, kulcstartó…mindez csak töredéke annak, amit el tudunk készíteni Neked, akár egyedi mintával hímezve!

   

 

Segítünk a tervezésben, a gyártást rövid határidővel vállaljuk, nagyobb mennyiség esetén pedig kedvezményes árat biztosítunk!

Miért válassz minket?

Cégünk, a Silicon Dreams Kft. már 10 éve foglalkozik hímzett termékek készítésével, 3 szakképzett kolléganőnk várja érdeklődésedet telefonon, személyesen vagy online. Termékeink közül sokat megtalálsz webshopunkban is, a repülős hímzésekkel országszerte ismertek vagyunk.

Jelenleg 6 professzionális hímzőgéppel dolgozunk – nagyobb megrendelésekre is van kapacitásunk -, melyek a legkorszerűbb technológiával működnek. Cérnáink is első osztályúak, így munkáink minőségével biztosan elégedett leszel!   

 

   

 

 

Kérj egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy keress minket a +36-70-934-2019 telefonszámon!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!
Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020