Terápiás kutya a Silicon Dreamsnél – egyéves a céges mopszunk

Mivel cégünk átlagéletkora alacsony - sok fiatal házas és kisgyerekes kollégánk van - még 2020 őszén felmerült az ötlet, hogy mi lenne, ha egy játékos kutyát alkalmaznánk az irodánkban. A választás egy akkor még 2 hónapos mopsz kislányra esett, aki 2021. január 5-én érkezett meg cégünkhöz! Neve Penny, amit a James Bond filmek Eve Moneypenny-je után kapott és ma ünnepelte első szülinapját!

Sok boldog szülinapot!

Penny mopszunk csak napközben található cégünknél, estére nem hagyjuk magára. Munkaidőben viszont nem csak a kollégák, hanem a családtagok és a barátok gyerekei is dajkálják. Ő egyfajta terápiás kutyus.

Hogy miért pont mopsz lett a választásunk?

Ezt legjobban a kutya-portal.hu cikke foglalta össze a „gyermek számára ajánlott kutyafajták” témában.

A Mopszok életvidám kutyák, barátságos hozzáállással. Ők rendkívül gyengédek és szellemesek a család minden tagjával szemben. A végtelenségig szeretnek játszani, így ideális játszótársai a gyermekeknek. Egyben jó házőrzők és nagyon odaadók a családtagokkal. A gyermekekkel szemben is kiválóan viselkednek. Úgy tűnik, minden kis termetű kutya ebbe a kategóriába illeszkedik “kicsi kutya nagy egóval”, de a Mopsz csinálja ezt a legjobban. Nagyon szerethető, hihetetlenül játékos, barátságos és boldog kutyák. Azonban egy Mopsz könnyen unatkozik, ha egyedül marad. Imádják a családot, de ugyanolyan barátságosak idegenekkel szemben is. A Mopszok jól alkalmazkodnak a különböző helyzetekhez, nagyon jól képezhetők.
Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020