A GINOP PLUSZ 1.2.1 pályázat hamarosan beadható!

Régóta vártunk már 2021 egyik legnagyobb pályázatának hivatalos kiírására, mely nemrég megérkezett. A GINOP PLUSZ 1.2.1 összesen 200 milliárd forintot biztosít a magyarországi mikro-, kis-, és középvállalkozások számára, hogy technológiai fejlesztéseket végezhessenek akár 70%-os állami támogatással.

Készüljünk együtt a GINOP PLUSZ és DIMOP PLUSZ pályázatra

Vállalatirányítási rendszer VINOP 1.4.1-21 pályázat segítségével

Emellett lehetőség van ingatlanfejlesztésre, tanácsadási és képzési szolgáltatás igénybevételére, eszközbeszerzésre, illetve megújuló energiaforrás alkalmazására is.

A pályázat július 12-én nyílik meg, aznaptól lesz beadható, így aki szeretne indulni, minél előbb meg kell kezdenie a felkészülést. Ebben tudunk segíteni Neked, hiszen több éves tapasztalatunk van a pályázatokkal kapcsolatosan, tudunk biztosítani pályázatírót, illetve egyedi fejlesztésű, komplex vállalatirányítási rendszerünk tökéletesen megfelel a kötelezően megvalósítandó tevékenységként kiírt üzleti felhőrendszer feltételeinek. Kalkulátorunk segítségével pedig egyszerűen ki tudod számolni mekkora támogatásra lennél jogosult.

Ha minél több részletet szeretnél megtudni a pályázattal kapcsolatosan, akkor érdemes elolvasnod bejegyzésünket, melyben minden fontos tudnivalóra kitérünk.

Keress minket és vigyük együtt sikerre pályázatodat!

Árajánlat kérése

Már tudsz árajánlatot kérni D4S szoftverünkre. Rövid videónkkal és útmutatónkkal segítünk a folyamat lépéseiben. Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa ddddddSilicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020