Összefoglaltuk, hogy mit kell tudnia a GINOP-3.2.2 pályázatról

Összefoglaltuk, hogy mit kell tudnia a GINOP-3.2.2 pályázatról, ha indulni szeretne rajta!

Ne maradj le a hamarosan várható GINOP PLUSZ és DIMOP pályázatról

Cikkünkben összefoglaljuk a megyei iparkamara road-showján elhangzott tájékoztatást, hogy mit kell tudnia a GINOP-3.2.2-16 pályázatról, ha indulni szeretne rajta! (Fontos információ, a road-shown elhangzott információk még csak tervezetek, a pályázat a megjelenésig változhat!)

2017. január 31-től 2020. január 15. 12:00-ig beadható a vállalatok informatikai fejlesztését támogató pályázat indítását "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása" névvel és GINOP-3.2.2-16 kóddal.

Kik indulhatnak a GINOP-3.2.2 pályázaton?

A pályázaton a KKV szektor (kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó) szereplői indulhatnak, akik kevésbé fejlett régióban (vagyis Budapest és Pest-megye kizárva) székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkeznek és ott legalább egy fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak vagy alkalmazni fognak legkésőbb a projekt befejezéséig, éves átlagos statisztikai állományi létszáma 2015-ben lezárt teljes üzleti évben minimum 2 fő volt és nem agrártermelő vagy halászati szektorban működnek.

Mire lehet pályázni GINOP-3.2.2 pályázaton?

Alapvetően vállalatirányítási rendszerek (szakszóval ERP) szoftver és a hozzá tartozó hardver (számítógép, notebook, nyomtató, tablet, mobiltelefon) vásárlására.

Vagyis: Vállalati folyamatmenedzsment, elektronikus kereskedelmi rendszerek és mobil technikák bevezetéséhez és működtetéséhez szükséges infokommunikációs eszközök beszerzésére. A DREAM4SYS ERP termékünk pont ilyen!

Mi az a vállalatirányítási rendszer, amit a GINOP-3.2.2 támogat?

A pontos megfogalmazás: vállalatirányítási (corporate governance) információs rendszer - a szakirodalomban egyre inkább ERP-ként emlegetett információs rendszer - a vállalat környezetére, belső működésére és a vállalat-környezet tranzakcióira vonatkozó információk koordinált és folyamatos beszerzését, feldolgozását, tárolását és szolgáltatását végző személyek, tevékenységek, valamint a funkciók ellátását lehetővé tevő hardver- és szoftvereszközök összessége.

Kicsit leegyszerűsítve a meghatározást: egy vállalati szoftvercsomag, mely magában foglalja a weblap vagy webshop internetes megjelenést, raktárkezelést, számlázást, iktatást, gyártásvezérlést, projectirányítást, ügyfélkezelést, vezetői információk lekérdezését és a mobil applikációk létrehozását is. Ezek a szoftverek mind összefüggő, egységes rendszert alkotnak. Ettől válik a sok szoftver összesége vállalatirányítási rendszerré, mint amilyen a DREAM4SYS ERP!

Milyen részei vannak, és mire lehet pályázni?

A GINOP-3.2.2 pályázat következő részeit elégíti ki a DREAM4SYS ERP rendszerünk és így a következő funkcionális területekre tudunk megoldást adni Önnek:

1. Vállalati CRM, értékesítés terület;
2. Gyártási terület;
4. Kontrolling és döntéstámogatás;
5. Beszerzési, logisztikai terület;
6. Táv- és csoportmunka támogatás;
7. Pénzügyi, számviteli terület;
8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
9. Internetes megjelenés (Vállalati portál);
10. Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow);
11. Elektronikus iratkezelési rendszer;
12. Tudásmenedzsment specializált rendszer;
13. Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/ megoldás

Vagyis: az Ön cége kap egy új weblapot vagy internetes boltot, mely össze van kötve mobiltelefon alkalmazással. Kapcsolódik hozzá számlázás, raktárkezelés, iktatás, gyártásvezérlés és minden olyan más szoftver, mellyel az ügyfelekkel tudja tartani a kapcsolatot vagy az eltárolt adatokból vezetői információkat szeretne kinyerni.

A szoftverek működtetéséhez szükséges eszközöket is meg tudja venni, melyek lehetnek: szerverek, számítógépek, notebookok, tabletek, nyomtatók, scannerek és mobiltelefonok.

Mekkora összegű támogatást kaphat?

A támogatás két részből tevődik össze: vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás. A vissza nem térítendő támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 40%-a, a visszatérítendő támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 55%-a. A project megvalósításához Önnek összesen 5 % önerőre lesz szüksége.

Az elnyerhető támogatás három paramétertől fog függeni:

- mekkora volt az Ön cégének 2015 évi nettó árbevétele?
- mennyi alkalmazottja volt 2015 évben a cégének?
- mit szeretne bevezetni (hány modult) a pályázat során?

Ezek alapján majd a pályázatban lévő Excel táblázat számolja ki Önnek és mondja meg, hogy mekkora összegű pályázatot adhat be. Az
elnyerhető támogatások mértéke a következő:

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege:

‚On premise' célterület: minimum 1 millió Ft, maximum 16 millió Ft
‚Felhő' célterület: minimum 1 millió Ft, maximum 8 millió Ft
Együttes (hibrid pályázat) esetén: 1 millió Ft, maximum 24 millió Ft

Az igényelhető visszatérítendő támogatás összege:

‚On premise' célterület: minimum 1,25 millió Ft, maximum 25 millió Ft
‚Felhő' célterület: 12,5 millió Ft (‚Felhő' célterület)
Együttes (hibrid pályázat) esetén: összesen maximum 37,5 millió Ft lehet


Mit kell tennem, hogy pályázni tudjak?

Első és legfontosabb dolog: vegye fel a kapcsolatot velünk! Mi minden fontos információt átadunk Önnek a GINOP-3.2.2 pályázatról! Pályázzunk együtt!

És ne feledje: a DREAM4SYS ERP vállalatirányítási rendszer moduljai megfeleltek az elmúlt években a hazánkban kiírt pályázatokban lefektetett követelményrendszernek, így akár Ön pályázati finanszírozással is hozzájuthat szoftvereinkhez!

DREAM4SYS ERP szoftverek nagy előnye, hogy - a modulok közötti automatizáltságnak köszönhetően - akár egyfős vállalkozás vagy 100 fős nagyvállalat számára egyszerűen használható, a lehető legkevesebb emberszükséglettel.

Rendszerünk Microsoft Server alapú, melyet a jelenlegi legmodernebb technológiával fejlesztettünk, ezért számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek a mai fejlődő technológiai világban elengedhetetlenek azoknak a vállalkozásoknak, akik versenyképesek akarnak maradni a piacon.

Cégünk a weblap készítést - már több mint 15 éve – marketinges szempontok alapján végzi azzal a céllal, hogy minél több információt tudjunk átadni az olvasókról/látogatókról a honlap birtokosának. Professzionális grafikai tervezéssel és webfejlesztőkkel állunk az Önök rendelkezésére a tökéletes weboldal létrehozásában.

Minden web és hírportál fejlesztés a cégünk DREAM4SYS ERP termékét - egy egyedi web-motort használ - növelve ezzel az oldal biztonságát az esetleges támadások ellen. Olvasói böngészési szokásait megismerheti, akár teljes statisztikát szerezhet meg. Oldalainkkal könnyen megnövelheti látogatottságát, forgalmát és számos kiegészítő funkciót kapcsolhat, melyeknek csak az Ön képzelete szabhat határt!

 

GINOP-3.2.2 pályázat

 

Reméljük, elnyeri tetszését a DREAM4SYS vállalatirányítási rendszere, ajánlja bátran akár ismerőseinek is!

Hosszú távú és sikeres együttműködést kívánunk! És ne feledje, termékünk: pályázatképes!

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

 
Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020