Tippek és trükkök, hogy sikeres legyen a pályázatod

Összefoglaljuk mit kell tudnod a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázatról, melyre a támogatási kérelmeket várhatóan nyár elejétől lesz lehetséges először benyújtani. A legfontosabb kritériumokat és hasznos információkat egy csokorba gyűjtöttük Számodra, minden hasznos részletet megtalálsz, ha tovább olvasol.

 

Közeleg a GINOP PLUSZ és DIMOP pályázat: újabb esély a D4S ERP bevezetésére 

Ne szalaszd el a lehetőséget, ekkora méretű állami támogatással rendelkező pályázat nem biztos, hogy lesz a közeljövőben!

Lényeges, hogy tudd, pontosan mekkora összegre pályázhatsz, melyet gyorsan, egyszerűen, kötelezettségek és személyes adatok megadása nélkül kiszámolhatsz pályázati kalkulátorunk segítségével.

 

Árajánlat kérése

Az árajánlatkérő felület már megnyílt, alábbi videónkban és rövid útmutatónkban segítünk, hogyan tudsz ajánlatot kérni D4S vállalatirányítási rendszerünk egyes célterületeire. 

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

 

Kik igényelhetik a támogatást?

Mikro-, kis-, és középvállalkozások (kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok vagy egyéni vállalkozók), melyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:

- rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel

- az éves átlagos statisztikai állományi létszámuk az utolsó lezárt teljes üzleti évben minimum 3 fő volt

- kevésbé fejlett régióban (Budapesten megvalósuló fejlesztés nem támogatható, de Pest megye bizonyos települései nincsenek kizárva) rendelkeznek székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel

- nem minősülnek mezőgazdasági termelőnek, nem dohánytermékekkel kapcsolatos tevékenységet végeznek és fejlesztési igényük nem turisztikai jellegű

 

Mire lehet pályázni a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 keretein belül?

A pályázat rendkívül nagy volumenű, 200 milliárd Forint a keretösszeg, melyből alapvetően vállalatirányítási rendszer vásárolható, illetve hardverek (számítógép, laptop, tablet, nyomtató, telefon) szerezhetők be.

Mi is az a vállalatirányítási rendszer és miért van rá szükséged? 

Céged növekedéséhez és versenytársaid magad mögött hagyásához elengedhetetlen, hogy vállalkozásod mindennapi működését egyszerűen tudd kezelni, minden folyamatot egyben láss. Számlázás, raktárkezelés, dolgozói és ügyfél információk áttekintése, weboldal vagy webshop kezelés; ezek mind megtalálhatók egy jól működő vállalatirányítási rendszerben.

Fő termékünk a D4S vállalatirányítási rendszer, mely amellett, hogy teljesen céged igényeire szabható, magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik és a Modern Vállalkozások Programjának egyik kiemelt szállítója, így a pályázat követelményeinek 100%-ban megfelel.

A kötelező informatikai és technológiai fejlesztés mellett a pályázat választható tevékenységeket is kínál, így ingatlanberuházásra is igényelhető támogatás, mely maximum a projekt elszámolható összköltségének a 70%-át érheti el.  Ingatlan építése, bővítése esetén az elszámolható költség nem haladhatja meg a nettó 404.000 Ft/nm fajlagos költséget, ingatlan átalakítás esetén a 242.200 Ft/nm fajlagos költséget, ingatlan korszerűsítése esetén pedig a 101.200 Ft/nm fajlagos költséget.

Az elszámolható tevékenységek között napelemes rendszer telepítése is szerepel, kizárólag a fejlesztésben érintett épület és az abban folyó gazdasági és termelési folyamatok villamosenergia ellátásához, legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 50%-áig. Fontos újdonság, hogy 2024. január 1-től megszűnik az új napelem kiépítések esetén a szaldó elszámolás, csak bruttó elszámolás igénybevételére lesz majd lehetőség. Ugyanez igaz a 2021-től állami támogatásból megvalósuló napelemes rendszerek használatára is.

További választható tevékenységek a projekt keretein belül:

- tanácsadási szolgáltatás, legfeljebb 50 millió Ft értékben

- képzési szolgáltatás, legfeljebb 20 millió Ft értékben

- üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele, legfeljebb 10 millió Ft értékben

A szoftver és hardver beszerzésen túl legalább 2 tevékenységet kötelező választani a fentiekből!

 

Segítünk, hogy pályázatod sikeres legyen!

 

Mekkora összegre lehet pályázni?

A támogatás összege 10.000.000 Ft és 629.300.000 Ft közötti, mértéke pedig maximum 70%-os lehet. A pályázat benyújtásához szükséges önerővel rendelkezni, hitel felvétele NEM kötelező. A támogatás alapvetően visszatérítendő, azonban bizonyos feltételek mellett vissza nem térítendővé alakul.

Az elnyerhető támogatás összege a vállalkozás utolsó lezárt évének árbevételétől és dolgozói létszámától függ.

Hogyan tudunk segíteni a pályázatod benyújtásában?

Cégünk, a Silicon Dreams Kft. 25 éve foglalkozik szoftverfejlesztéssel és több sikeres pályázati cikluson is túl vagyunk már, kulcsrakész megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek.

Amennyiben pályázni szeretnél, biztosítjuk a pályázatírót, sikeres közös pályázat esetén pedig átvállaljuk a pályázatírás költségeit. Ezután segítünk vállalatirányítási rendszerünk bevezetésében és a későbbiekben is állunk rendelkezésedre a rendszer működésével kapcsolatban.

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban:

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa ddddddSilicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020