Raktárrobot önálló mozgásra képes, az útvonal előre programozható, a körülötte lévő RFID mozgásokról folyamatos tájékoztatást adó eszköz melynek segítségével automatizálható és időzíthető a munkavégzés területe és gyakorisága.

RFID technológia és kamerák használatával a Raktárrobot pontosan megkeresi az egyes termékeket az üzletben, annyiszor ahányszor csak szeretné. A Raktárrobot biztonságosan navigál a változó terekben akár emberekkel körülvéve, még akkor is, ha az üzlet nyitva van. A Raktárrobot számos ágazatban és üzletben automatizálja a készletfelvételt. A terek széles választéka lefedhető, 100 m2-től 8000 m2-es üzletekig.

Javasólt felhasználási területet:

 

  • - Papír alapú RFID karszalaggal kombinálva alkalmas személyek nyilvántartására a robot 15 méteres sugarú körén belül az előre beprogramozott útvonalon (RFID tagek mozgása, ki és beléptetése, COVID hőmérséklet adatok gyűjtése, stb.)

  • - szállító járművekre telepített robot változatban 15 méteres sugarú körén belül a szállított termékek online darabszám, hőmérséklet ellenőrzése, RFID tagek ki és beléptetése.

  • - raktár telepítésben az adott objektumban lévő RFID tagek ki- és beléptetése, online monitorozása az előre beprogramozott útvonalon.

További részletek a raktarrobot.hu oldalunkon!
Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020