Professzionális adatmentés

A mai világban a legtöbb információt digitális formában tárolják. A modern technológia számos előnnyel bír: lényegesen csökkenthetik a munkaidőnket és ezzel kényelmesebbé tehetik életünket. A digitalizálás ugyanakkor veszélyekkel is jár, amelyeket általában akkor ismerünk föl, amikor már túl késő.

Az adatmentési technológiák körét jellemző változatosság ugyanúgy megtalálható az adatokkal közvetlenül dolgozó alkalmazásoknál. Ezen a területen a fejlődés hihetetlenül gyors. Ezt figyelemmel kísérve, illetve tanulmányozva, továbbá alkalmazott kutatások révén az adatmentési szolgáltatásunk jóformán az összes operációs és fájlrendszerre kiterjeszthető.

Függetlenül attól, hogy egy elterjedt, mindennapos meghibásodásról vagy egyedi jelenségről van szó, a motivált és jól képzett szakemberekből álló csapatunk kellően felkészült ahhoz, hogy a legváratlanabb adatvesztési helyzetekkel is megbirkózzon.

A sikerarányukat a következő szavakkal szoktuk jellemezni: „Ha az adathordozón található adat, akkor vissza tudjuk állítani.”. Sikerarányuk a lezárt folyamatokat illetően eléri a 99 százalékot, és az esetek többségében az adatok egészét, azaz 100 százalékát sikerül visszaállítanunk. Nyomatékosan szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy a „házilag” kivitelezett adatmentési próbálkozások jelentősen csökkentik a sikeres adatmentés esélyét, különösen akkor, ha a merevlemezt megnyitják.

Bővebb információk a silicondreams.hu oldalon találhatók.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

További szolgáltatásaink
Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020