DREAM4SYS ERP Vállalatirányítási rendszer szoftvercsomag - GINOP-3.2.2 

DREAM4SYS szoftverek nagy előnye, hogy - a modulok közötti automatizáltságnak köszönhetően - akár egyfős vállalkozás vagy 100 fős nagyvállalat számára egyszerűen használható, a lehető legkevesebb emberszükséglettel. 

DREAM4SYS vállalatirányítási rendszer moduljai mindenben megfelelnek az elmúlt években a hazánkban kiírt pályázatokban lefektetett "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása GINOP-3.2.2" követelményrendszernek, így akár Ön pályázati finanszírozással is hozzájuthat szoftvereinkhez!

Rendszerünk Microsoft  Server alapú, melyet a jelenlegi legmodernebb technológiával fejlesztettünk, ezért számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek a mai fejlődő technológiai világban elengedhetetlenek azoknak a vállalkozásoknak, akik versenyképesek akarnak maradni a piacon. 
 
Ha üzleti útra kell mennie vagy egy hosszabb utazást tervez, de szeretné menedzselni és nyomon szeretné követni a cégét érintő változásokat, nem kell aggódnia többé, hiszen rendszerünket biztonságos távoli kapcsolattal bárhonnan elérheti akár "okostelefonról" vagy "tabletről" is.
 
A vásárlási szokásokat szem előtt tartva több kedvező fizetési lehetőséget is kidolgoztunk az Ön számára! Ne feledje, DREAM4SYS termékünk moduljai: pályázatképesek!
 
 
 
 
Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!
 Silicon Dreams Kft. - informatikai szolgáltatások
Kövesse cégünket: