Költözz Excelből a D4S ERP-be!

Az üzleti világ folyamatosan fejlődik és változik, és ezzel együtt a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell a kihívásokhoz és a versenyhez. Az informatika fejlődésével a cégek számos eszközt és szoftvert használnak a hatékonyabb és eredményesebb működés érdekében.Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, miért költözz Excelből Te is adataiddal egy sokkal modernebb és sokrétű szoftverbe.

Az Excel ugyan egy hatékony eszköz az adatok és információk tárolására és kezelésére, de vállalati környezetben gyakran nem elég hatékony és rugalmas. Egy vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi a vállalat számára, hogy egységes és strukturált adatbázisban tárolja az összes fontos információt, például ügyfelek, termékek, készletkezelés stb. Ez egyszerűsíti az adatokhoz való hozzáférést és csökkenti az adatok kezelésével járó hibák kockázatát

Sokan amiatt tartanak ki az Excel fájlok használata mellett, hiszen már jól ismerik és tudják, hogy a segítségével is lehetséges riportokat, elemzéseket készíteni, azonban ezek korlátozottak és gyakran időigényesek is. A D4S vállalatirányítási rendszer rendelkezik beépített kontrolling funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy részletes és testreszabott riportokat készítsenek a vállalat teljesítményéről, pénzügyi helyzetéről, értékesítési adatokról és a készletkezelésről. Ez segíti a cégvezetőket a pontosabb és gyorsabb döntéshozatalban.

Keress minket elérhetőségeinken és segítünk Neked is, hogy a lehető leghatékonyabb módon költözz Excelből D4S ERP rendszerünkbe!

Ne feledd, ügyviteli szoftverünk pályázati támogatásból is beszerezhető, így ezzel kapcsolatban is szívesen segítünk!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!




Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020