GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázathoz üzleti felhőszolgáltatás

Amennyiben a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 idején is érdeklődtél ilyesfajta pályázat iránt, de nem voltak megfelelőek a feltételei, esetleg nem nyert a pályázatod, vagy újra pályáznál, akkor ezt most Neked találták ki!

Ne maradj le a hamarosan várható GINOP PLUSZ és DIMOP pályázatról 

Cégünk 25 éve nyújt informatikai szolgáltatásokat, így széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a pályázatok területén is. Több sikeres pályázati cikluson vagyunk túl, rengeteg elégedett ügyféllel dolgoztunk már együtt.

Ha Te is szeretnéd erősíteni Partnereink táborát, keress minket bátran és segítünk, hogy GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázatod sikeres legyen. 

A pályázat megvalósítandó tevékenysége a vállalaton belüli technológia fejlesztés, ezen belül az infokommunikációé, mely üzleti felhőszolgáltatással és a hozzá kapcsolódó IFKA tanácsadással lehetséges. Vállalatirányítási szoftverünk, a DREAM4SYS vagy D4S tökéletesen megfelel a pályázati kiírásnak és a törvényi előírásoknak is.

Ismerd meg DREAM4SYS VAGY D4S rendszerünket és fedezd fel előnyeit, melyről itt olvashatsz bővebben!

Hogyan tudjuk segíteni céljaid elérését?

-        teljes körű tájékoztatást nyújtunk a pályázat részleteivel kapcsolatban

-        levesszük a válladról a pályázatírás terheit, sikeres pályázat esetén pedig átvállaljuk költségeit

-        vállalatirányítási rendszerünk tökéletesen megfelel a pályázati kiírásban szereplő követelményeknek

-        nyertes pályázatot követően segítünk a DREAM4SYS vagy D4S ERP bevezetésében, support tevékenységünknek köszönhetően pedig bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre állunk

A pályázók köréről és a pályázat további részleteiről itt tájékozódhatsz.

Árajánlat kérése

Kérj ajánlatot D4S vállalatirányítási rendszerünkre, alábbi videónkban és az ehhez készített útmutatónkban gyors segítséget is kaphatsz hozzá.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

Kérlek töltsd ki az alábbi kapcsolati űrlapot, hogy segíthessünk Neked a pályázattal kapcsolatban és kollégáink hamarosan keresni fognak!

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa dddddd



Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020