Gyártási rendszer

 

A Dream4Sys szoftver része egy fejlett gyártásirányítási modul is, mellyel a kapacitásszükséglet és az ellátás tervezhetővé válik, a termelés eredményesen irányítható és a műkődés hatékonysága növelhető. A pontos naprakész adatoknak köszönhetően a vevők kérdéseire azonnal tudunk válaszolni és a változó igényeknek könnyebben meg tudunk felelni.

Egyszerű kommunikáció

A szoftver közvetlen kapcsolatot létesít a raktárkezelő, kontrolling és döntéstámogató rendszerekkel, így Ön azonnal látja a változásokat! A gyártás folyamatait bármikor és bárhonnan tudja biztonságosan ellenőrizni, ehhez Önnek nem kell a munkahelyén lennie!

Hogyan segíti az Ön munkáját rendszerünk?

A program használatával Ön jelentős piaci előnyre tehet szert. Gyors és pontos képet kaphat a gyártási folyamatokról bármely időpillanatban és ügyfelei számára is megbízható információkkal szolgálhat. Rugalmasan reagálhat bármely gyorsan változó vevői igény kielégítésére és optimalizálhatja a termelést, növelve ezzel a vállalat nyereségét. Az alacsonyabb munkaerő-ráfordítással pedig csökkenti a szükséges emberi erőforrások mennyiségét.

Bővebb információk a vállalatirányítási rendszer hivatalos oldalán találhatók.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

További szolgáltatásaink
Silicon Dreams Kft. - üzleti felhő vállalatirányítási rendszerek
Kövesse cégünket:
Széchenyi 2020